It's Me :D

peace ((=

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

Monday, 8 August 2011

Adik bongsu Ferra ...

Hihihihiiii ! nie gambar yang dah lama ..... semasa Ferra berumur 16 tahun ...muka macam budak-budak lagi ...... yang tu .. yang cute miut tu .. adik FErra ... hihihiii ! namanya Cahaya Keisha .... adik bongsu Ferra ... lahir pada 14 Julai 2010 ... sekarang nie dia sudah besar .... semenjak Ferra duduk kat KL ... dah lama tak dukung dan cium dia ... Ferra rindu dia la ...  dia adik yang baik ... sangat senang dijaga ... dan riang sekali .... pintar pula  tu..... Ferra harap adik Ferra dapat jadi anak yang baik suatu hari nanti kelak ... mumwahhh ... =* =* =*

Teddy Bear ... yang cute !!!

Kalau Ferra ... minat sangat teddy bear .... Ferra pun tak tahu .. kenapa Ferra boleh minat teddy bear ....padahal tak de apa-apa pun ... tapi Ferra memey minat TEddy bear ....may be sebab Cute Kowt ??? . .  . . . Ferra nak beli yang besar punya .... hihihiiii ! mesti Best kalau dipeluk .... Ferra dulu banyak TEddy BEar... tapi FErra bagi dekat Adik dan anak-anak Buah Ferra ....hihihiiii ! tapi Ferra nak juga beli yang besar .... untuk Ferra la ... Bukan untuk adik atau anak buah .... hihihiiii ! maaf kan Aunt ea... kalau ade lebih, Aunt bagi .. hihihiii ! tu pun kalau ade ... ;-) ;-);-) ;-)

Jom Silat ....

Kalau tengok-tengok balik .... apa yang sedang kami lakukan ... hihihiiiii ! time nie ... kami sedang rehat untuk beberapa minit selepas sahaja menjalani latihan Silat, jangan Ingat .. orang macam Ferra tak tahu nak silat taw !!!!Wacha aaa ahahahaha !! .. hihihiii ! nak grading katakan .... mari ... Ferra kenalkan <dari kiri>... yang baju hijau tu namanya Ainin... yang cute miut tu Yusra ...hihihiii ! yang pakai  baju putih tu tak nak tanya ke ?? itu Ferra ..... hmm... yang Sebelah Ferra pula namanya Sabrina ... mereka semua rakan baik Ferra .... hihiiii ! soe Sab... Ferra panggil kakak time baru jumpa =)

Semasa menjalani latihan badminton ....

Hihihihiiii ! ini salah satu kelab yang Ferra sertai ... Ferra minat main badminton taw ... hihihiiii ! yang sebelah Ferra tu namanya Shamila Mispan .. kalau nak kenal-kenal tu la nama FB dy .. hihihiiii ! dia sangat baik ... semua pekara Ferra kongsikan bersama ...dengannya ... walaupun Ferra tak tahu nak luah kan .... tapi si Mila tu kata-katanya selalu meluluhkan hati ... jadi Ferra kongsikan bersama .... dengannya ... Mila ... you are the best lar ..... cute pula tu .... hihihiiii ! thanks coz buat Ferra rasa Happy ... hihihiii ! =P =P =P =P

Sunday, 7 August 2011

Siapakah Dia ????

Siapakah dia ???? inilah kawan paling istimewa Ferra dan Ferra sayang dekat dia   .... nama dia Tengku Mukhriz, sweet kan  .. nama panggilan dia Rizz ... dia sangat nice .... hihihiiii ! baik orang nya ....tapi ... dia da nak flight ke Amerika Syarikat ... untuk sambung pelajarannya di sana...next week dia da nak pergi :-( ...hari  rabu pukul 9 malam ... Ferra harap dia berjaya disana ..... dan segera pulang ke Malaysia secepat mungkin ....apa-apa pun Ferra harap dia tidak lupa orang disini ... dan tidak lupa diri .....Hope we keep in touch dear ... apa-apa pun you are the best ... cayooooo !!!! ;-) ;-) ;-)

selepas berbuka puasa di college ...

Yang tu namanya Emyrul .... nama panggilan dia Emy .... dia kawan baik Ferra .. lagi satu dia sangat suka sakat orang yang ada sekelilingnya .... .... tapi dia sangat freindly .... kadang-kadang dia tolong rakannya apabila tidak faham apa yang diajar oleh lecture ... ala ... dia lecture no. 2 kami ... dia kan teror bab ajar orang nie ... hihihihiiii ! Ferra time tu dah kenyang .... baru habis berbuka puasa ...tu yang senyum semacam tu ...siapa lah yang ambil gambar nie ... Ferra tak sedia apa-apa lagi da kene snapshot ... tapi tak pe ...yang penting perut kenyang ...hihihiii ! :P :P :P

Abang-abang senior buli Ferra .. :-( :-( hihihihiiii !

ha !!!! nie abang-abang senior  kat college Ferra .. <dari kanan> Areman, Auf,  dan Zai ... nie semua hero dekat college .. Kalau tak de diorang memey college tu senyap ... hihhiiii ! yela ... lelaki idaman Malaya katakan ,... hihihiiii ! .... tapi diorang pon best ... suka menasihati adik-adik macam Ferra nie ... and adik-adik yang lain .. diorang semua da nak flight ke luar negara .. semoga berjaya ;-) ;-)

Gadiz cun-cun belaka ... hihihiii !

Ha !!! tu diaaaaa ... <dari kanan> Ainin, Yusra, dan Naimah ... diorang nie sangat baik .... kadang-kadang nakal juga ... suka sakat orang ... =P =P =P  nie nak  tunggu bus .. nak pegi Dewan Bahasa dan Pustaka .... nie semua gadis-gadis cantik ...... pewittt ... 
Hihihihiiii ! nie rakan-rakan ferra .......kami sangat rapat .... gambar nie semasa di Convention Center .. semasa exibition yang dianjur oleh MOSTI dan PCFAIR ... hihihiiii ! memey best ..  bersama-sama rakan yang segila dengan ferra ... yang disebelah ferra tu namanya sayhaa ,sebelah dy namanya aniss dan yang hujung sekali tu namanya balqish .... you all memey best ... korang cute-cutela.........
Mohd Nor Zairy, Nashyirrah, dan saya .. adik beradik .. hihhiiii ! kadang-kadang kami suka juga bergaduh .. hihihiii ! bergaduh manja-manja ... walaupun kami suka cari gaduh ... tapi kami tetap saling sayang menyayangi ... Bila adik-adik nakal pasti marah .... hihihiii ! tapi kita tetap sekaki ... dan sekepala ... tapi kakak harap adik-adik kakak dapat jadi seorang yang berguna pada suatu hari nanti... hihihiii ! hope adik-adik ferra tak nakal .. I Love You All .. mumwahhhh ! :* :* :* :*
Sebenarnya saya tak pandai nak kongsi masalah saya dengan orang lain .. apa-apa masalah .. saya  sendiri yang selesaikan .... disebabkan itu lah dari pandangan rakan-rakan saya dianggap orang yang tidak ada masalah didunia ... tetapi rakan-rakan saya sangat ambil berat terhadap saya ..... I love you All .. mummwahhh !!! :* :* :* ......... 
This is my Mumy and Dady. They are the most important in my life. They understand me, I cherish  my mumy and dady.. Whatever happens, Mumy and Dady still number one .. I Love U Mumy, I Love U Dady.. mummwwwaahhhh !!! semoga ALLAH membalas jasa anda di dunia dan akhirat .. inshALLAH ....
Assalamualaikum dan hye ... saya Naferra .. saya berasal dari Kuching Sarawak ... saya baru jer buat blog nie ... so saya harap saya dapat berkongsi semua pekara yang berlaku terhadap saya ... kepada yang baca blog ini .. saya harap anda terhibur dengan blog yang tak seberapa ini ..... saya ingin kongsikan bersama kenangan-kenangan manis mahupun pahit .... hihihhihihihiiiii ! saya nak ucap terima kasih kepada yang membacanya ... <3 <3 ;-) xoxo

LOVE

LOVE
hmm .... Ferra ... seorang yang tak tahu soal percintaan ini seperti apa ??? Ferra hanya boleh nampak kebahagiaan percintaan orang lain ...... tetapi ferra sendiri pun Ferra tak tahu ..... hmm ... macam Ferra nie busybody sangat kan ??? hihihiiiii ! tak taw !!!!! entah la .... kenapa jadi macam tu pula .. ???? tapi tak pe .... biarlah ia berlalu sendiri tanpa ferra tahu .... =D =D =D

My roomate

My roomate
Erra Fazira ... u is the best darl .. thanks coz da jadi kawan yang sangat baik ..... walaupun you cam murai tapi u tetap .... best ...hihihiiii !

hidup anda !!!!!

hidup anda !!!!!
warnai lah hidup anda dengan keceriaan dan kebahagiaan seperti gambar nin >>>>

It's Me... lah ..

It's Me... lah ..
I will try my best ....in my life .. sape tahu maksud nama saya nie ... saya masih tak paham apa maksud disebalik nama ini ..hihihiii ! tapi tak pe ... maksud tak penting .. yang penting bahagia ... ;-)

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...
ini entrance ke College Ferra ...sape-sape yang nak pergi ...ini lah tempat nya.... College ini agak private sikit .. so ramai yang tak kenal .. tapi ini adalah college yang terbaekkkkkkkkk !!!!

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....
hihihiiii ! agak innocent ...ape-ape pun kami tetap bersatu walaupun sekarang sudah menjalani kehidupan masing-masing .... hope we keep in touch !!!

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini >>>>

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini    >>>>
saya AJK di kelab Bowling Jaguars .... saya tak la pandai main bowling ... selalu juga masuk longkang ... tapi jangan ingat tak strike ..... ade strike taw .... =P

Inilah kehidupan saya sekarang ....

Inilah kehidupan saya sekarang ....
sekarang saya sudah pun melanjutkan pelajaran di Technology Park Malaysia College .

Ahli club Bbowling Jaguars

Ahli club Bbowling Jaguars
gambar semasa tournement ... baru jer beberapa hari saya dan aiena syakira masuk college ... terus kami diambil sebagai pemain bowling ........

Siapakah mereka ??????

Siapakah mereka ??????
inilah orang kuat di college .... teror bermain bowling .... first time yang berlaku da;am hidup saya sebagai pelajar college ....

kusyuk mendengar arahan kak PC

kusyuk mendengar arahan kak PC
yang pakai tudung line putih tu namanya nani ... yang tengah betulkan tag tu namanya letchemy .. yang pakai tudung coklat tu kak PC .. namanya kak fafai ..yang duduk yang duduk sebelah kiri azwan azemi tu pula namanya wawa .. hihihiiii ! ..inilah kumpulan kami yang tak tahu lagi sama ada berjaya atau tidak ????

siapakah gerangan itu ?????

siapakah gerangan itu ?????
hihihiiii !inilah hero dalam kumpulan kami ....yang kene tutup mata tu namanya Azwan Azemi .... tok wan hihihiiii ! yang tak de kepala tu nama nya Rao

My first Event ....

My first Event ....
inilah majlis yang pertama saya hihihiiiii ! bersama-sama rakan ..... kami riang sekali ....hihiii ! naik bus beramai-ramai .. memey best .... tengok la budak yang kat belakang tu ... hihihiiiii ! aniss asal u punya gambar setengah jer ??yang dekat belakang tu faiz,wan, eqram and daus ... korang memey gempakzzzz ... hihihiii ! cayalah ...