It's Me :D

peace ((=

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

Sunday, 15 April 2012

In relationship

In relationship with Amirul aziq <3

betul-II suprise

ha !! hye ... nie la dia Amirul Aziq ... yang Ferra selalu citer tu ... dia nie tak la handsome ., perasan handsome ... dia nie tak la cute . tapi perasan cute ... dia la orang yang paling tak Handsome dan tak cute yang Ferra penah jumpa =PPP . Tapi Ferra sayangkan dia ... dia lah cinta pertama Ferra ... sebelum nie Ferra tak penah nak kenal ape itu cinta ... malas . takut . menyampah . semua ade . tapi dia yang buat Ferra jatuh cinta .. baru ferra tahu ... sekeras-kerasnye hati ferra nie ... tak sangka akan lebur jugak .... bukan la jual mahal . tapi Ferra malas nak ambi tahu ... tapi sekarang . sampai jumpa mak dia sekali ... terkejut Ferra mase dia ajak keluar .... Ferra tanye nak pegi mane ? lepas tu ... dia cakap ada lah ... geram jugak Ferra mase tu ... tengok-II dia pegi ajak Ferra jumpa mak dia ... bukan mak dia aje .... dengan anjang-II n usu dia sekali ... arghhhh . segan nye .... tapi ... Ferra ekut je ape yang dia buat . asalkan baik dan berfaedah ... bagus juga mak dia tahu hubungan Ferra dengan Aziq .. tapi serius Ferra tak sangka Hubungan ini jadi serius .... bersyukur terhadap Ilahi ... I Love You Tokek =PPP

Suprise !!!!

haluuuuu . heppp . lame tak update blog ... dah besawang jadi nye ... eheheh !! ce tengok pic atas nie . comel tak ... ade nampak bunge tak ? ehehe . tu first suprise dari aziq ... ahaha . oww ... dy bepakat dengan roomate Ferra ... Ferra pon cuak jadinye ... ingatkan dia main-II . tapi betul pla ... agak terkejut jugak la ... tak sangka-II dapat bunga ... Happy ((= ..serius . nie first time dapat bunga ... selalunye bunga taik ayam ... tu pon bagi main-II ehehe . tapi nie memang Ferra tak sangka ... dia akan buat sesuatu yang Ferra tak duga ... tapi ferra suka sangat bunga tu ... nak tahu citer dia . mula-II ... Ferra pegi Usra . ramai-II . tiba-II . roomate Ferra bangun ingat pegi tandas ... rupanye dia pegi naik hostel letak bunga atas bantal ... abis je usra . terus Ferra jumpa aziq .... tengok-II dia kat college dah ... lepas tu dy suruh tengok atas bantal ... Ferra pon pelik ape tah ... grrr ... tengok-II bunga ?? ahaha . macam mimpi je . ape-II [pon Ferra suke .... <3 <3 

LOVE

LOVE
hmm .... Ferra ... seorang yang tak tahu soal percintaan ini seperti apa ??? Ferra hanya boleh nampak kebahagiaan percintaan orang lain ...... tetapi ferra sendiri pun Ferra tak tahu ..... hmm ... macam Ferra nie busybody sangat kan ??? hihihiiiii ! tak taw !!!!! entah la .... kenapa jadi macam tu pula .. ???? tapi tak pe .... biarlah ia berlalu sendiri tanpa ferra tahu .... =D =D =D

My roomate

My roomate
Erra Fazira ... u is the best darl .. thanks coz da jadi kawan yang sangat baik ..... walaupun you cam murai tapi u tetap .... best ...hihihiiii !

hidup anda !!!!!

hidup anda !!!!!
warnai lah hidup anda dengan keceriaan dan kebahagiaan seperti gambar nin >>>>

It's Me... lah ..

It's Me... lah ..
I will try my best ....in my life .. sape tahu maksud nama saya nie ... saya masih tak paham apa maksud disebalik nama ini ..hihihiii ! tapi tak pe ... maksud tak penting .. yang penting bahagia ... ;-)

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...
ini entrance ke College Ferra ...sape-sape yang nak pergi ...ini lah tempat nya.... College ini agak private sikit .. so ramai yang tak kenal .. tapi ini adalah college yang terbaekkkkkkkkk !!!!

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....
hihihiiii ! agak innocent ...ape-ape pun kami tetap bersatu walaupun sekarang sudah menjalani kehidupan masing-masing .... hope we keep in touch !!!

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini >>>>

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini    >>>>
saya AJK di kelab Bowling Jaguars .... saya tak la pandai main bowling ... selalu juga masuk longkang ... tapi jangan ingat tak strike ..... ade strike taw .... =P

Inilah kehidupan saya sekarang ....

Inilah kehidupan saya sekarang ....
sekarang saya sudah pun melanjutkan pelajaran di Technology Park Malaysia College .

Ahli club Bbowling Jaguars

Ahli club Bbowling Jaguars
gambar semasa tournement ... baru jer beberapa hari saya dan aiena syakira masuk college ... terus kami diambil sebagai pemain bowling ........

Siapakah mereka ??????

Siapakah mereka ??????
inilah orang kuat di college .... teror bermain bowling .... first time yang berlaku da;am hidup saya sebagai pelajar college ....

kusyuk mendengar arahan kak PC

kusyuk mendengar arahan kak PC
yang pakai tudung line putih tu namanya nani ... yang tengah betulkan tag tu namanya letchemy .. yang pakai tudung coklat tu kak PC .. namanya kak fafai ..yang duduk yang duduk sebelah kiri azwan azemi tu pula namanya wawa .. hihihiiii ! ..inilah kumpulan kami yang tak tahu lagi sama ada berjaya atau tidak ????

siapakah gerangan itu ?????

siapakah gerangan itu ?????
hihihiiii !inilah hero dalam kumpulan kami ....yang kene tutup mata tu namanya Azwan Azemi .... tok wan hihihiiii ! yang tak de kepala tu nama nya Rao

My first Event ....

My first Event ....
inilah majlis yang pertama saya hihihiiiii ! bersama-sama rakan ..... kami riang sekali ....hihiii ! naik bus beramai-ramai .. memey best .... tengok la budak yang kat belakang tu ... hihihiiiii ! aniss asal u punya gambar setengah jer ??yang dekat belakang tu faiz,wan, eqram and daus ... korang memey gempakzzzz ... hihihiii ! cayalah ...