It's Me :D

peace ((=

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

Monday, 27 February 2012

Hari Jadiku

Hye semua . ha !! tahu tak 28 nov tu hari ape ??
hari jadi Ferra la.
meh sini Ferra nak share sikit , nie hadiah dari kawan-kawan Ferra . nak tahu berape umur Ferra ?? ehehehe . biarla rahsia .
thanks untuk semua hadiah-hadiah nie . untuk kawan-kawan yang dah bagi hadiah serta wish untuk Ferra .
Ferra sangat-sangat menhargainya <3 . sayang korang . yang paling Ferra suka tu semua barang-barang tu semua comel-comel belaka . Ferra suka sangat <3 <3 . thanks a lot guys . 

Broga Hills

Hye semua !!! hee =D . chakkkk !! (opocot kaw Nyah ) . ha !! korang penah tak pegi Broha Hills . hee =D baru-baru nie Ferra pegi Broga . Ferra dapat naik level 1 . teror tak . ehehehe . tak berasa dapat naik yang paling tinggi sekali . hanya sekali je rehat . Ferra boleh pegi naik atas yang teramat curam sekali . kitaorang semua teror-teror belaka . tak rugi kitaorang pegi dalam pukul 4 pagi dari college . nak pegi sane . dapat juga tengok sunrise . subhanAllah . teramat cantik kejadian nye ., sangat taw tak . hee =D nie nyang pertama kali Ferra pehi naik Hills . hee =D sebelom nie tak penah lagi .Nie semua muka penat turun ke level ke 2 tak silap Ferra . penat jugak . bukan main cerun nye <3 . tapi BEST giler lah .  


Jom Heboh BJ

Assalamualaikum ... hye semua ???? ha !! ade citer best nie .... ehehehe . nie la masanye Ferra nak citer . nie gambar seterusnye . nie gambar kitaorang pegi JOM HEBOH dekat Bukit Jalil <3 . kitaorang semua borong sakan . hampir semua gerai kitaorang nak angkut . ape pon tak boleh . ahahaha . tak sah bila pegi jom heboh tak shopping . rasenye lebih banyak barang Ferra beli daripada Ferra beli barang kat downtown . ahahaha ! . korang memang gempakzzz la . ahahahaha ! meh sini Ferra kenal sorang-sorang . yang first dari kanan tu namenye Naim, Yusra, Ejat, hee =D tu Ferra la =$ , Aziq, Ogy, Ana, dengan kawan dia tak pasti namenya, Mila dengan Fatin . korang semua comel-comel belaka . lain kali kita pegi lagi k . (=

Tarian 1 Malaysia

Hye semua ??? chakkk . hee =D hari nie ferra nak citer pasal gambar nie pula . yang kat atas tu ialah pelajar-pelajar TPM college .  mase nie kami tengah menari 1 MALAYSIA . hee =D . kitaorang semua menari dengan sempurna . well done dears !! college kitaorang paling depan sekali . hee =D terutama si tengah tu FERRA . ahahaha . Ferra dah la tak pandai menari . kene duduk depan pla tu . atoiiiii . ahahahaha . nie masa kat dataran merdeka . sambil menari kami sempat lagi posing beramai-ramai . eheheh . kami telah pon buat yang terbaik (= . dapat jugak naikan nama college . kitaorang mempunyai teamwork yang sangat kuat . so thats why la kitaorang menari dengan sempurna <3 . sayang korang mumwahhhhhhh !!!

Pengalaman menaiki 2 gunung dalam satu masa

Hye semua ?? ape khaba ? selamat datang ke blog Ferra yang tak sehebat blog-blog yang lain . hee =D . meriah tak gambar yang kat atas tu . tu la kami . semasa cuti weekend . kitaorang pegi Tampin <3 . teror tak kiteorang boleh naik 2 gunung sekali gus . Gunung Datuk dengan Gunung Tampin . terlalu banyak pengalaman serta memory yang kami ukir . Ferra harap Ferra akan ingat semua nie sehingga akhir hayat Ferra . meh sini Ferra kenal kan satu persatu . yang hujung dari kanan tu namanye Sabrina , dia seorang yang open giler . seorang yang caring . Kalau pasal makan ubat tak de sape boleh lawan dia ahahaha ! yang sebelah pula namanye Fakharuddin . nie lah driver kami sepanjang perjalanan kami ke destinasi yang hendak dituju , tak de dia tak de kami menjengok TAMPIN . ahahaha ! yang sebelah tu pula . IT"S ME !!!! ahahaha . ahahaha ! tak perlu cakap banyak . kite teruskan dengan Afiq . yeah !! nie la ustaz kiteorang . riuh rendah jadinye ahahaha. dy la membuat keadaan dalam kereta meriah . ingat lagi perkataan yang dia sebut masa singgah kedai . AIR PERISA . tak silap Ferra la . ahahaha ! the last one is , namanye Siska . ha !! gadis HOT la katakan . ahahaha . sape la kita nak hot macam dia . dy nie pula seorang yang sempoi beb . ahahaha keje dia membantah je . ahahaha . dan gelak .ahahaha . familiar dengat ayat dy TAK TANYE PON , ahahahaha . sis .sis . jadi tula KAMI . BFF <3

Pengalaman menaiki 2 gunung dalam satu masa

Hye semua ?? ape khaba ? selamat datang ke blog Ferra yang tak sehebat blog-blog yang lain . hee =D . meriah tak gambar yang kat atas tu . tu la kami . semasa cuti weekend . kitaorang pegi Tampin <3 . teror tak kiteorang boleh naik 2 gunung sekali gus . Gunung Datuk dengan Gunung Tampin . terlalu banyak pengalaman serta memory yang kami ukir . Ferra harap Ferra akan ingat semua nie sehingga akhir hayat Ferra . meh sini Ferra kenal kan satu persatu . yang hujung dari kanan tu namanye Sabrina , dia seorang yang open giler . seorang yang caring . Kalau pasal makan ubat tak de sape boleh lawan dia ahahaha ! yang sebelah pula namanye Fakharuddin . nie lah driver kami sepanjang perjalanan kami ke destinasi yang hendak dituju , tak de dia tak de kami menjengok TAMPIN . ahahaha ! yang sebelah tu pula . IT"S ME !!!! ahahaha . ahahaha ! tak perlu cakap banyak . kite teruskan dengan Afiq . yeah !! nie la ustaz kiteorang . riuh rendah jadinye ahahaha. dy la membuat keadaan dalam kereta meriah . ingat lagi perkataan yang dia sebut masa singgah kedai . AIR PERISA . tak silap Ferra la . ahahaha ! the last one is , namanye Siska . ha !! gadis HOT la katakan . ahahaha . sape la kita nak hot macam dia . dy nie pula seorang yang sempoi beb . ahahaha keje dia membantah je . ahahaha . dan gelak .ahahaha . familiar dengat ayat dy TAK TANYE PON , ahahahaha . sis .sis . jadi tula KAMI . BFF <3

Saturday, 18 February 2012

Cinta pandang pertama (= 02 oct 2011

Hye .. hye.. hye.. hye.. hye.. hye .. rasa nak cakap banyak-banyak "hye" kepada pembaca blog Ferra . lama giler tak update blog . huahuahua . tahu tak sebab ape ferra dah lama tak update blog Ferra .. ha !! sebab Ferra tak ingat password hee =D . entah macam mane Ferra boleh lupa password . tiba-tiba ferra tergerak hati nak cari balik blog Ferra yang dah hilang sekian lama .Tapi sekarang Ferra dah dapat balik blog Ferra <3 . lupakan pasal tu . sekarang Ferra nak citer pasal diri Ferra pula . semenjak Ferra tak update blog kan . macam-macam memory yang Ferra dapat . banyak taw . tapi ini salah satunye . dulu Ferra single tapi sekarang Ferra tak single dah . =$ . Ini yang pertama kali nye ferra ade kekasih sepanjang Ferra hidup . huahuahua . ape daaa . nie la gambarnye . namanye Amirul Aziq . ehehe ! sy ade banyak nama glamor yang Ferra reka khas untuk dia . hee =D . nak tahu ape ?? BANGLA , BUDAK PRAMATANG , dan YOYOT . kalau jumpe je . gaduh . kalau jumpa je gaduh . tak penah nak serius . sampai sekarang Ferra tak penah gaduh besar dengan dia . ihihihi . dy seorang penyayang . dy seorang yang lawak . ade je songeh dia buat . huahuahua . dia bersyukur dapat Ferra , Ferra bersyukur dapat dia. kitaorang selalu berebut sape paling HOT . ahahaha . dua2 nak hot . tapi Ferra tak nak Kalah .Yeahhh ! ahaha . 

LOVE

LOVE
hmm .... Ferra ... seorang yang tak tahu soal percintaan ini seperti apa ??? Ferra hanya boleh nampak kebahagiaan percintaan orang lain ...... tetapi ferra sendiri pun Ferra tak tahu ..... hmm ... macam Ferra nie busybody sangat kan ??? hihihiiiii ! tak taw !!!!! entah la .... kenapa jadi macam tu pula .. ???? tapi tak pe .... biarlah ia berlalu sendiri tanpa ferra tahu .... =D =D =D

My roomate

My roomate
Erra Fazira ... u is the best darl .. thanks coz da jadi kawan yang sangat baik ..... walaupun you cam murai tapi u tetap .... best ...hihihiiii !

hidup anda !!!!!

hidup anda !!!!!
warnai lah hidup anda dengan keceriaan dan kebahagiaan seperti gambar nin >>>>

It's Me... lah ..

It's Me... lah ..
I will try my best ....in my life .. sape tahu maksud nama saya nie ... saya masih tak paham apa maksud disebalik nama ini ..hihihiii ! tapi tak pe ... maksud tak penting .. yang penting bahagia ... ;-)

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...
ini entrance ke College Ferra ...sape-sape yang nak pergi ...ini lah tempat nya.... College ini agak private sikit .. so ramai yang tak kenal .. tapi ini adalah college yang terbaekkkkkkkkk !!!!

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....
hihihiiii ! agak innocent ...ape-ape pun kami tetap bersatu walaupun sekarang sudah menjalani kehidupan masing-masing .... hope we keep in touch !!!

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini >>>>

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini    >>>>
saya AJK di kelab Bowling Jaguars .... saya tak la pandai main bowling ... selalu juga masuk longkang ... tapi jangan ingat tak strike ..... ade strike taw .... =P

Inilah kehidupan saya sekarang ....

Inilah kehidupan saya sekarang ....
sekarang saya sudah pun melanjutkan pelajaran di Technology Park Malaysia College .

Ahli club Bbowling Jaguars

Ahli club Bbowling Jaguars
gambar semasa tournement ... baru jer beberapa hari saya dan aiena syakira masuk college ... terus kami diambil sebagai pemain bowling ........

Siapakah mereka ??????

Siapakah mereka ??????
inilah orang kuat di college .... teror bermain bowling .... first time yang berlaku da;am hidup saya sebagai pelajar college ....

kusyuk mendengar arahan kak PC

kusyuk mendengar arahan kak PC
yang pakai tudung line putih tu namanya nani ... yang tengah betulkan tag tu namanya letchemy .. yang pakai tudung coklat tu kak PC .. namanya kak fafai ..yang duduk yang duduk sebelah kiri azwan azemi tu pula namanya wawa .. hihihiiii ! ..inilah kumpulan kami yang tak tahu lagi sama ada berjaya atau tidak ????

siapakah gerangan itu ?????

siapakah gerangan itu ?????
hihihiiii !inilah hero dalam kumpulan kami ....yang kene tutup mata tu namanya Azwan Azemi .... tok wan hihihiiii ! yang tak de kepala tu nama nya Rao

My first Event ....

My first Event ....
inilah majlis yang pertama saya hihihiiiii ! bersama-sama rakan ..... kami riang sekali ....hihiii ! naik bus beramai-ramai .. memey best .... tengok la budak yang kat belakang tu ... hihihiiiii ! aniss asal u punya gambar setengah jer ??yang dekat belakang tu faiz,wan, eqram and daus ... korang memey gempakzzzz ... hihihiii ! cayalah ...