It's Me :D

peace ((=

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

Wednesday, 23 May 2012

My Cousin

chakk !!! hye semua . hari nie Ferra nak update lagi blog nie . kasi meriah sikit ... ehh . macam kenal je budak dalam gambar nie ??? Laaaaa .. sepupu Ferra la .. ehehehe . handsome kan ? sape-2 nak kenal dengan dia ??? dia banyak peminat (UNTUNG LA) dia sepupu Ferra yang paling rapat . kadang-2 otak gilee-2 jugak ... dia seorang yang lembut hati . perkataan yang dia selalu kata kat Ferra "FERRA SOMBONG" ehehe . dia selalu panggil Ferra "MAK CIK" grrr ... kadang-2 "NENEK" eeee !!! ... cerita-2 jugak . mesti la korang nak tahu nama dia kan ?? ehehe . nama dia ARIEL . nama pun dah sedap . mesti orang nye COMEL =PP ... Ferra selalu sama-2 dari kecil lagi . banyak memory yang terukir bersamanya . salah satu nya .. masa dia tinggal di Cameron Highland . masa tu kitaorang nak makan buah . tapi tak ingat la buah apa ... pokok dia tinggi . nak ambil pon susah . nak tahu tak .. macam mana kitaorang ambil ??? ehehehe . dia la jadi tangga Ferra . kesian dia . kene pijak belakang semata-2 nak ambil buah .. haishhhhh  tu la kenangan . banyak lagi tapi 2 3 hari baru habis . ahahaha . dia nie banyak gambar ... tapi ferra ambil yang nie sebab shawl yang dia pakai tu dia nak bagi Ferra . ((=

No comments:

Post a Comment

LOVE

LOVE
hmm .... Ferra ... seorang yang tak tahu soal percintaan ini seperti apa ??? Ferra hanya boleh nampak kebahagiaan percintaan orang lain ...... tetapi ferra sendiri pun Ferra tak tahu ..... hmm ... macam Ferra nie busybody sangat kan ??? hihihiiiii ! tak taw !!!!! entah la .... kenapa jadi macam tu pula .. ???? tapi tak pe .... biarlah ia berlalu sendiri tanpa ferra tahu .... =D =D =D

My roomate

My roomate
Erra Fazira ... u is the best darl .. thanks coz da jadi kawan yang sangat baik ..... walaupun you cam murai tapi u tetap .... best ...hihihiiii !

hidup anda !!!!!

hidup anda !!!!!
warnai lah hidup anda dengan keceriaan dan kebahagiaan seperti gambar nin >>>>

It's Me... lah ..

It's Me... lah ..
I will try my best ....in my life .. sape tahu maksud nama saya nie ... saya masih tak paham apa maksud disebalik nama ini ..hihihiii ! tapi tak pe ... maksud tak penting .. yang penting bahagia ... ;-)

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...
ini entrance ke College Ferra ...sape-sape yang nak pergi ...ini lah tempat nya.... College ini agak private sikit .. so ramai yang tak kenal .. tapi ini adalah college yang terbaekkkkkkkkk !!!!

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....
hihihiiii ! agak innocent ...ape-ape pun kami tetap bersatu walaupun sekarang sudah menjalani kehidupan masing-masing .... hope we keep in touch !!!

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini >>>>

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini    >>>>
saya AJK di kelab Bowling Jaguars .... saya tak la pandai main bowling ... selalu juga masuk longkang ... tapi jangan ingat tak strike ..... ade strike taw .... =P

Inilah kehidupan saya sekarang ....

Inilah kehidupan saya sekarang ....
sekarang saya sudah pun melanjutkan pelajaran di Technology Park Malaysia College .

Ahli club Bbowling Jaguars

Ahli club Bbowling Jaguars
gambar semasa tournement ... baru jer beberapa hari saya dan aiena syakira masuk college ... terus kami diambil sebagai pemain bowling ........

Siapakah mereka ??????

Siapakah mereka ??????
inilah orang kuat di college .... teror bermain bowling .... first time yang berlaku da;am hidup saya sebagai pelajar college ....

kusyuk mendengar arahan kak PC

kusyuk mendengar arahan kak PC
yang pakai tudung line putih tu namanya nani ... yang tengah betulkan tag tu namanya letchemy .. yang pakai tudung coklat tu kak PC .. namanya kak fafai ..yang duduk yang duduk sebelah kiri azwan azemi tu pula namanya wawa .. hihihiiii ! ..inilah kumpulan kami yang tak tahu lagi sama ada berjaya atau tidak ????

siapakah gerangan itu ?????

siapakah gerangan itu ?????
hihihiiii !inilah hero dalam kumpulan kami ....yang kene tutup mata tu namanya Azwan Azemi .... tok wan hihihiiii ! yang tak de kepala tu nama nya Rao

My first Event ....

My first Event ....
inilah majlis yang pertama saya hihihiiiii ! bersama-sama rakan ..... kami riang sekali ....hihiii ! naik bus beramai-ramai .. memey best .... tengok la budak yang kat belakang tu ... hihihiiiii ! aniss asal u punya gambar setengah jer ??yang dekat belakang tu faiz,wan, eqram and daus ... korang memey gempakzzzz ... hihihiii ! cayalah ...