It's Me :D

peace ((=

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

Monday, 27 February 2012

Pengalaman menaiki 2 gunung dalam satu masa

Hye semua ?? ape khaba ? selamat datang ke blog Ferra yang tak sehebat blog-blog yang lain . hee =D . meriah tak gambar yang kat atas tu . tu la kami . semasa cuti weekend . kitaorang pegi Tampin <3 . teror tak kiteorang boleh naik 2 gunung sekali gus . Gunung Datuk dengan Gunung Tampin . terlalu banyak pengalaman serta memory yang kami ukir . Ferra harap Ferra akan ingat semua nie sehingga akhir hayat Ferra . meh sini Ferra kenal kan satu persatu . yang hujung dari kanan tu namanye Sabrina , dia seorang yang open giler . seorang yang caring . Kalau pasal makan ubat tak de sape boleh lawan dia ahahaha ! yang sebelah pula namanye Fakharuddin . nie lah driver kami sepanjang perjalanan kami ke destinasi yang hendak dituju , tak de dia tak de kami menjengok TAMPIN . ahahaha ! yang sebelah tu pula . IT"S ME !!!! ahahaha . ahahaha ! tak perlu cakap banyak . kite teruskan dengan Afiq . yeah !! nie la ustaz kiteorang . riuh rendah jadinye ahahaha. dy la membuat keadaan dalam kereta meriah . ingat lagi perkataan yang dia sebut masa singgah kedai . AIR PERISA . tak silap Ferra la . ahahaha ! the last one is , namanye Siska . ha !! gadis HOT la katakan . ahahaha . sape la kita nak hot macam dia . dy nie pula seorang yang sempoi beb . ahahaha keje dia membantah je . ahahaha . dan gelak .ahahaha . familiar dengat ayat dy TAK TANYE PON , ahahahaha . sis .sis . jadi tula KAMI . BFF <3

No comments:

Post a Comment

LOVE

LOVE
hmm .... Ferra ... seorang yang tak tahu soal percintaan ini seperti apa ??? Ferra hanya boleh nampak kebahagiaan percintaan orang lain ...... tetapi ferra sendiri pun Ferra tak tahu ..... hmm ... macam Ferra nie busybody sangat kan ??? hihihiiiii ! tak taw !!!!! entah la .... kenapa jadi macam tu pula .. ???? tapi tak pe .... biarlah ia berlalu sendiri tanpa ferra tahu .... =D =D =D

My roomate

My roomate
Erra Fazira ... u is the best darl .. thanks coz da jadi kawan yang sangat baik ..... walaupun you cam murai tapi u tetap .... best ...hihihiiii !

hidup anda !!!!!

hidup anda !!!!!
warnai lah hidup anda dengan keceriaan dan kebahagiaan seperti gambar nin >>>>

It's Me... lah ..

It's Me... lah ..
I will try my best ....in my life .. sape tahu maksud nama saya nie ... saya masih tak paham apa maksud disebalik nama ini ..hihihiii ! tapi tak pe ... maksud tak penting .. yang penting bahagia ... ;-)

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...

Syarikat Technology Park Malaysia Corporation ...
ini entrance ke College Ferra ...sape-sape yang nak pergi ...ini lah tempat nya.... College ini agak private sikit .. so ramai yang tak kenal .. tapi ini adalah college yang terbaekkkkkkkkk !!!!

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....

semasa saya di sekolah sewaktu dahulu kala .....
hihihiiii ! agak innocent ...ape-ape pun kami tetap bersatu walaupun sekarang sudah menjalani kehidupan masing-masing .... hope we keep in touch !!!

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini >>>>

pelbagai kelab saya masuk ..... antaranya yang ini    >>>>
saya AJK di kelab Bowling Jaguars .... saya tak la pandai main bowling ... selalu juga masuk longkang ... tapi jangan ingat tak strike ..... ade strike taw .... =P

Inilah kehidupan saya sekarang ....

Inilah kehidupan saya sekarang ....
sekarang saya sudah pun melanjutkan pelajaran di Technology Park Malaysia College .

Ahli club Bbowling Jaguars

Ahli club Bbowling Jaguars
gambar semasa tournement ... baru jer beberapa hari saya dan aiena syakira masuk college ... terus kami diambil sebagai pemain bowling ........

Siapakah mereka ??????

Siapakah mereka ??????
inilah orang kuat di college .... teror bermain bowling .... first time yang berlaku da;am hidup saya sebagai pelajar college ....

kusyuk mendengar arahan kak PC

kusyuk mendengar arahan kak PC
yang pakai tudung line putih tu namanya nani ... yang tengah betulkan tag tu namanya letchemy .. yang pakai tudung coklat tu kak PC .. namanya kak fafai ..yang duduk yang duduk sebelah kiri azwan azemi tu pula namanya wawa .. hihihiiii ! ..inilah kumpulan kami yang tak tahu lagi sama ada berjaya atau tidak ????

siapakah gerangan itu ?????

siapakah gerangan itu ?????
hihihiiii !inilah hero dalam kumpulan kami ....yang kene tutup mata tu namanya Azwan Azemi .... tok wan hihihiiii ! yang tak de kepala tu nama nya Rao

My first Event ....

My first Event ....
inilah majlis yang pertama saya hihihiiiii ! bersama-sama rakan ..... kami riang sekali ....hihiii ! naik bus beramai-ramai .. memey best .... tengok la budak yang kat belakang tu ... hihihiiiii ! aniss asal u punya gambar setengah jer ??yang dekat belakang tu faiz,wan, eqram and daus ... korang memey gempakzzzz ... hihihiii ! cayalah ...